Thursday, October 11, 2012

Yakin dengan ALLAH

Assalamualaikum...


selama ni aku selalu doa pade Allah supaye beri ak yg terbaik
InsyaAllah,inilah yg terbaik
walaupon ape yg ak harapkan tu xseperti yg Allah da bg kat aku
teringat kat kate2 ni...
kdg kita suka sesuatu tu padahal ianya xbaik utk kita
n ape yg kita xsuka tu pulak baik utk kita
Allah knows..

Alhamdulillah,Allah makbulkan doa ak supaye diberi kekuatan
sedih mmg sedih
tp ak rase tenang lepas tu
rase boleh terima, n rase redha
bersyukur hanya gagal satu posting
org yg gagal 2 posting macam mane?msti lagi sedih dari aku

kdg Allah bagi kejayaan tu sbg ujian jugak
gagal pon ujian..terima je lah sbb kita da usaha semampu kita
mungkin kita xbsedia lagi n mungkin kita akn cause harm to patient kalau kita xgagal skrg
Allah xpernah silap dlm menentukan takdir hamba2 Nya

aku byk belajar daripada ummi
aku belajar yakin dgn Allah
aku belajar bahawa semua yg Allah bagi tu ada sebab
ak redha...


Alhamdulillah, terima kasih ya Allah utk kekuatan ini :)


1 comment:

along said...

smg sentiasa dlm redha Allah..^^